Услуги

Услуги

Ремонт на покриви

Ремонт на покрива се извършва от специалисти, които могат да ви гарантират качествен ремонт и дълъг живот на Вашия покрив. Те ще преценят състоянието на покрива Ви и ще предложат най-доброто решение за ремонта му. Пестенето на пари за ремонта на покрива не се препоръчва, защото това може да съкрати живота на новия Ви покрив. Използваме висококачествени и съвременни материали, което е допълнителна гаранция за качествен ремонт на Вашия покрив. Ремонт на покрива е препоръчително да се извършва при благоприятни летни условия!

Хидроизолация

Хидроизолацията е защитно покритие, което се поставя върху дървената конструкция и не пропуска влага, която влияе върху процесите на износване в носещите строителни конструкции.

Топлоизолация

Топлоизолацията на Вашия дом, офис или вила е важен фактор за енергоспестяването и води до намаляването на разходите за отопление. Гарантираме Ви изключително качествено положена топлоизолация, за да бъде Вашият дом по-уютен и топъл. На фигура 1 сме показали всички етапи при полагането на топлоизолация.

Навеси

Налагало ли Ви се да направите нещо на определено място, но са ви попречили метеорологичните условия и не сте успели да свършите работа. В този момент Вие сте усетили че имате нужда от навес или козирка. Това място може да бъде на балкона, при входната врата на къщата или на мястото, където Ви трябва, за да не спирате процеса на работа.

Според формата си навесите или козирките са с права, дъговидна форма, или в съчетание от двете. Съвременното строителство предлага богат избор от материали за изграждане на олекотена и функционална конструкция. За тяхната изработка може да се използват стоманени профили, алуминиеви профили, декорирани профили (ковано желязо), профили от неръждаема стомана или пък изцяло от дърво. За покриване на конструкцията може да се използва поликарбонат, който е плътен или структурен, стъкло (триплекс), керемиди или битумни керемиди.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusant ium dolore mque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae voluptatem accus antium dolore mque laudantium, totam dict eaque ipsa.